Goede middag allemaal,

Zoals jullie weten ben ik met Sheila en Noor naar Thailand geƫmigreerd. Het was een hele onderneming we hadden zoveel spullen bij ons en Noor kon niet in een charter vliegtuig naar Chiang RAI. Dus we zijn van Amsterdam naar Bangkok gevlogen en verder met de truck naar Chiang RAI. Eigenlijk dacht ik dat we hier een beetje met pensioen zouden gaan. Maar zoals de meesten Sheila wel zullen kennen. Zijn we eigenlijk gelijk weer aan de slag gegaan. We zijn met ons nieuwe project begonnen wisdom heart. Eigenlijk moet ik eerlijk bekennen als ik zie hoe blij de dorpsbewoners zijn word ik daar vanzelf ook blij van. Ik had veel eerder stukjes aan jullie moeten schrijven. Maar de dagen vliegen voorbij en het is eigenlijk allemaal teveel om op te noemen wat we aan het doen zijn.

En Ik hoop dat ik wat meer tijd vindt om wat te schrijven.

Veel liefs Labby de Reporter

Close Menu