Labby vanuit Thailand

Labby vanuit Thailand

Chiang Rai, 24 november 2013

 

Lieve allemaal,

Labby naar ThailandLabby en ik zijn gisteren veilig in Thailand aangekomen. Voor Labby is dit zijn eerste reis. Morgen begint hij met zijn eerste klus als reporter.  Nu ligt hij nog te slapen. Op bijgevoegde foto zaten we in het vliegtuig van Bangkok naar Chiang Rai.

Ik heb geslapen als een marmot en ben nu net wakker alsof ik uit m’n winterslaap kom. De kindjes zijn naar de kerk, de vogels fluiten, het zonnetje schijnt en het is doodstil buiten.

Gisteren ben ik vlak na aankomst meteen naar de rijstvelden gegaan waar de kindjes de oogst aan het binnenhalen waren. Ze waren hard aan het werk, maar zodra ze me zagen kwam er een vette grijns op hun gezicht en mijn hart begon te borrelen. Ik vroeg aan Kuan Dee: is er al eten? Soep, was het antwoord.
Tegen de kids zei ik: jullie willen er zeker wel iets lekkers bij?  Natuurlijk wilden ze dat, dus er werd kip voor ze gekocht.

Vandaag is Meity jarig hij wordt drie en mijn lieve frummel negen. Dat vieren we met een paar heerlijke taarten.  Vanavond neem ik ze mee naar een bbq restaurant, daar eten we misschien wel met 35 personen in totaal.  Dat zou ik in Holland niet zo gauw doen, maar hier eten en drinken ze hun buikje vol en gaan gelukkig naar bed en dan ben ik misschien 150 euro kwijt.

Nu ga ik douchen en koffie drinken voordat ze thuis komen, want dan is het gedaan met de rust, dan plakken al die kinderhandjes en –lijfjes weer aan me vast!

 

Liefs,  Sheila en Labby

Close Menu